NEDERLAND

Garantieservice

Deze garantie is alleen van toepassing op echte T3 Micro, Inc. producten die zijn aangekocht via T3 erkende verdelers en dekt geen producten die gerepareerd of onderhouden zijn door iemand anders dan T3 vertegenwoordigers. Echte T3 producten bevatten een uniek serienummer. Controleer de zilveren T3 sticker met het serienummer. Als de zilveren T3 sticker met het serienummer ontbreekt of op een of andere wijze beschadigd is, koop dit item dan niet of stuur het terug voor een terugbetaling want het is mogelijk niet echt. Garanties zijn alleen van toepassing op echte producten. De garantie dekt geen schade die het gevolg is van het gebruik van een spanningsomvormer.

Neem contact op met T3 om een garantieclaim in te dienen vanwege een fabricagefout.

Voordat de garantieservice wordt uitgevoerd, kan T3 u vragen om een aankoopbewijs te overleggen.

Als u vragen over of bedenkingen bij uw T3-product hebt, of om een garantieclaim in te dienen, belt u naar +31 881232412 of e-mailt u naar klantenservice_nl@t3micro.com.Retourneren

Als u uw T3-product wilt retourneren, dan kunt u de aankoopvoorwaarden van de verkoper bekijken voor informatie over hoe u het apparaat kunt aanschaffen.

 

Gebruikershandleidingen van het product


Select your location