ImpressionNEDERLAND

Garantieservice

Deze garantie is alleen van toepassing op echte T3 Micro, Inc. producten die zijn aangekocht via T3 erkende verdelers en dekt geen producten die gerepareerd of onderhouden zijn door iemand anders dan T3 vertegenwoordigers. Echte T3 producten bevatten een uniek serienummer. Controleer de zilveren T3 sticker met het serienummer. Als de zilveren T3 sticker met het serienummer ontbreekt of op een of andere wijze beschadigd is, koop dit item dan niet of stuur het terug voor een terugbetaling want het is mogelijk niet echt. Garanties zijn alleen van toepassing op echte producten. De garantie dekt geen schade die het gevolg is van het gebruik van een spanningsomvormer.

Om een garantieclaim in te dienen omwille van een fabricagefout, neem contact op met de verkoper bij wie u uw T3 product heeft aangekocht.

Voordat de garantieservice wordt uitgevoerd, kan de verkoper bij wie u de aankoop deed u om een aankoopbewijs vragen.

Als u vragen heeft of bedenkingen bij uw T3 product, bel dan op +31 881232412 of stuur een e-mail naar klantenservice_nl@t3micro.com
Retourzendingen

Als u uw elektrisch T3 product wenst te retourneren, omwille van een fabricagefout of problemen als gevolg van alledaags gebruik, lees dan de algemene voorwaarden van de verkoper bij wie u het heeft aangekocht.