ImpressionNORGE

Produktgarantiservice

Denne garantien gjelder kun for originale T3 Micro, Inc.-produkter kjøpt via T3-autoriserte forhandlere, og dekker ikke produkter som andre enn T3-representanter har reparert eller utført service på. Originale T3-produkter har unike serienummer. Se etter T3-serienummermerket i sølv. Hvis T3-serienummermerket i sølv mangler eller er skadet på noen måte, skal du ikke kjøpe denne artikkelen, eller du skal returnere denne artikkelen og få refundert kjøpet da artikkelen kanskje ikke er original. Produktgarantier gis kun for originale produkter. Garantien dekker ikke skade som har oppstått som følge av bruk med en spenningsomformer.

Hvis du vil sende inn et garantikrav på grunn av produsentdefekt, skal du ta kontakt med forhandleren som du kjøpte T3-produktet av.

Før garantiservicen igangsettes, kan det hende at forhandleren som du kjøpte produktet av, ber deg fremskaffe kjøpsbevis.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer vedrørende ditt T3-produkt, kan du ringe +47 23964815 eller sende en e-post til stotte_no@t3micro.comVær oppmerksom på at all kommunikasjon med og hjelp fra kundeservice vil være på engelsk.


Retur

Hvis du ønsker å returnere ditt elektriske T3-produkt på grunn av produsentdefekt eller problemer som har oppstått fra hverdagsbruk, henvises det til vilkår og betingelser fra forhandleren som du kjøpte produktet fra.